7. 4. 2013

The final curtaincall

Za posledních 5 měsíců jsem pocítil neuvěřitelně zajímavé změny v mém životě. Přijdu si více svědomitý a odhodlaný. Chtěl bych uzavřít určitou kapitolu dosavadního žití a i přes všechny překážky začít znova. Budu věřit.

15 komentářů:

  1. Držím palce :) A fotky sú krásne, nikdy nebudem mať dosť toho tvojho štýlu :) Každá fotografia má svoju emóciu, dokážeš všetko skvele zachytiť.

    OdpovědětVymazat
  2. první je boží, nemůžu se na ni vynadívat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nápodobně Falte. Já si splnil žití v Londýně - změnilo mě to. Další změny přicházejí den po dni a já je jen hltám se všemi těmi zážitky a novými kontakty a možnostmi.
    S chutí do toho.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo našel cestu k odhodlání a sebevědomí! :-)
    První a poslední jsou úplně boží, přímo mě hypnotizují.

    OdpovědětVymazat
  5. Přestože jsem docela nedávno nabyl podobného dojmu odhodlání a připravenosti na vše velké, co mi život připraví, teď se mi stalo poměrně dost špatných věcí najednou a mám pocit, že spadávám tam, odkud jsem se tak pracně vyhrabal. Ale tak na druhou stranu jsme zase objevil, kdo jsou mí skuteční přátelé a komu můžu věřit. :)
    Tyhle selfy jsou asi mé nejoblíbenější od Tebe. Je z nich cítit doopravdy to, co jsi popsal v článku, a to je na nich to úžasné! ;) A nemůžu si vynachválit prostředí. :) Super!

    OdpovědětVymazat
  6. Věřit je základ:) pak jde hned vše lépe.
    Je neuvěřitelný, že ty máš skvělý fotky, dokonalou úpravu a ještě jseš krásnej kluk!
    Tvoji rodiče si na tobě dali dost záležet, že?:D

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky, především ta první! :)

    OdpovědětVymazat
  8. oh, ja už nemám slová, stále sa opakujem, ale proste milujem tvoje fotky...♥ tá prvá je dokonala♥ a držím palce ;) stačí veriť a všetko je možné

    OdpovědětVymazat
  9. Asi poletím z Ameriky rovno k tebe.

    OdpovědětVymazat