24. 6. 2014

BTS: ELLE Beauty Lounge 2014

Na něco jsem přišel. Od prvního setkání se s internetem mě stejně nejvíc zajímají všechny možný pohledy do zákulisí. Ať už se jedná o focení nebo natáčení. Hodně často sjíždím youtube s dodatkem "the making of" nebo "backstage". Neděláte to náhodou taky? Přijde mi prostě fascinující to množství lidí podílející se na výsledku. No, a já se nedávno dostal právě na natáčení klipu s Jitkou Schneiderovou a Yemim pro ELLE Beauty Lounge, která bude součástí Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Videa a více fotek najdete na oficiálních stránkách: odkaz

IMG_0879 IMG_0920 IMG_0969 IMG_0987-2 IMG_0993_2 IMG_1077-2 IMG_1119 IMG_1158 IMG_1173 IMG_1199 IMG_1258

9 komentářů:

  1. mám to úplně stejně! a báječný fotky jako vždy<3

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak. A ve většině případů takovéto fotky, které odhalují celý proces gradují hodnotu výsledných snímků... ať žije backstage, hehe)

    OdpovědětVymazat
  3. ánoánoáno, úplne súhlasím, martin! vždy ma to chytí, najmä preto, že sa chcem stať jeho súčasťou. a ak ide o backstage nejakého fotenia, tak ma ešte viac zaujíma, ako pracuje ten dotyčný, ktorý sa vyšplhal tak ďaleko :)

    a tvoje fotky komentovať nemusím snáď (:

    OdpovědětVymazat
  4. souhlas! taky mám hodně, hodně, hodně rád videa s titulkami backstage nebo making of. pohyboval jsem se /kdysi dávno :)/ v modelingu, takže vím, že za jedním projektem je spousta šikovných lidí a to nejen v tomto odvětví.
    miluji Jitku, je tak krásná :)

    OdpovědětVymazat
  5. krasne fotky si porobil a tiez sa pripajam medzi ludi, co radi stalkuju vznik fotiek, videi etc :) vzdy ma to zaujimalo a vzdy sa rada dozviem "pravdu" o tom, ako veci vznikaju, nie vidiet uz len ten vycackany vysledok :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky miluj backstage. Nejvíc mě vždycky u fotografů zajímá právě toto a ještě před a po. Nicméně v tomto případě fakt koukám, vypadá to na pěkně vymazlenou (pardon za ten výraz :D) scénu.

    OdpovědětVymazat
  7. Je to logické... Ľudia totiž vždy vidia len konečný výsledok, preto je omnoho zaujímavejšie "nahliadnuť za oponu." Fotky sú úžasné! Raz by som si chcela niečo podobné zažiť. Vnímať aj tú atmosféru a tak :)
    (http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/)

    OdpovědětVymazat