8. 1. 2013

stories & fairytales by Martin Faltejsek | kniha

Jsem v podstatě pyšný na jednu věc. Do dnešního dne (8.1.2013) jsem si na Facebooku dokázal sehnat již 3.156 fanoušků bez toho, aniž bych srdceryvně prosil o sdílení nebo pořádal miliony soutěží. Rozhodl jsem se proto vás nějakým způsobem obdarovat. Navrhl a nechal jsem vytisknout svou první fotoknihu. Chci ji někomu věnovat. Jenom doufám v to, že to nebude někdo, kdo ji chce za každou cenu, protože je zadarmo...I když, úplně zadarmo to nebude...

Zajímalo by mě, od kud/jak/z čeho čerpáte inspiraci. A je úplně jedno na co. Prostě na to, co rádi děláte. Taky můžete připsat nějaký šílený nebo hodně kreativní nápad, který by šel/nešel nafotit. Chtěl bych se nad tímhle vším totiž zamyslet.

A abych nezapomněl, pište to prosím do komentářů k poslednímu statusu na mojí Facebook stránce - ZDE.

Čas vám dávám  do příštího úterý 15.1.2013 (23:59). Potom někoho vylosuju :)



Knížka je čtvercového formátu s 26 stranami. Do první části jsem situoval autoportréty a v druhé půlce knihy najdete konceptuální portréty. Z kvality tisku jsem byl mile překvapen! Zpracování obalu je taky skvělé. Na tiráž jsem nezapomněl ;)

15 komentářů:

  1. wau!! it looks nice, very nice!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je nádhera! :) toľko skvelých fotiek pokope :)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to docela dobře (ta černá uvnitř mi nesedí, ale to bude věc osobních preferencí), přes "co" jsi to nechal tisknout, smím-li se ptát?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se tam ta černá právě líbí, neodvádí to pozornost od fotek a je to decentní =)
      a kdyby náááááááhodou byla kniha na prodej, zamlouvám si první výtisk! =)

      Vymazat
  4. Chtěl jsem napsat nějaký super kreativní a "inspirativní" komentář, ale pak jsem si přečetl, že se bude losovat :( takže šance, že se k té knize dostanu, je vcelku malá.
    A protože tvou tvorbu mám v záložce fotoblogy jako první a o tu knížku opravdu stojím, je možnost dostat se nějak tajně do té sorty lidí, pro které bude k dostání limited edition?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím to vypadá, že zas tak velké ohlasy nejsou, takže šance je dost velká, si myslím :)
      tuhle jsem neplánoval prodávat/tisknout ve "velkém" ... i když mnoho lidí by to ocenilo, uvidím jak do budoucna, spíš ještě chvíli počkám, až budu mít více fotek :)

      Vymazat
  5. jé, ta kniha je krásná! :) (teda z toho, co tu vidím a co si představuji). než jsem si stihla přečíst článek, tak jsem si myslela, že už jsi nechal tisknout knihu ve velkým. Moc se mi tvoje fotky líbí, takže si myslím, že by měly úspěch. A jinak gratuluju k úspěchům. Ty si to zasloužíš, je mi moc sympatický způsob, jakým se prezentuješ, a fotky jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tvoji fotoknihu bych brala hned! Pokud se nekdy budes chystat prodavat, dej vedet! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ješiš, to je úžasné! o tuhle knihu opravdu moc stojím, protože máš opravdu talent, tak jdu zkusit štěstí na fb :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta vypadá skvěle, jaká by to byla skvostná perla v knihovničce! :)

    OdpovědětVymazat