1. 8. 2016

BMW

Tohle je moje srdcovka, vlastně definice dream jobu.

Řeknu vám něco docela tajnýho. Můžete mě znát delší dobu, ale toto o mně s největší pravděpodobností stejně nevíte. Miluju auta. Miluju je hodně a není to jen záležitost poslední doby. Začalo to někdy v pubertě. A tak si představte, jakou radost jsem asi musel mít, když se mi naskytla možnost spolupráce s BMW. Tady mám pro vás několik příkladů toho, co se stane, když dostanu "báwo" a můžu si ho nafotit kde chci.

Konkrétní auta ve výběru: BMW 440i xDrive Cabrio, BMW 218d xDrive Active Tourer, BMW 320d xDrive, BMW X1 18d xDrive, Mini Countryman SD, Mini Clubman SD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

19 komentářů:

  1. Gratuluju! Fotky aut mě nikdy moc nebraly, ale ve Tvém podání je to pecka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Báro:) no ono...dneska se už auta ani nefotí, všechno je to grafika, 3D render...je to levnější a víc se tam může člověk vyřádit...bohužel...

      Vymazat
  2. to, že je pro mne osobně bmw sen, aspoň co se evropských značek týče, je jedna věc. faktem zůstává, že v tvým podání už to tak musí připadat všem. A to je úžasný.
    Velká krása.

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu říkám perfektně odvedená práce. Tleskán, ochám!

    OdpovědětVymazat
  4. wow! prosím tě, kde je foceno to s pískem, pláží a trávou? <3

    OdpovědětVymazat
  5. Marťas, gratuluju ke splnění dalšího snu =). Fotky jsou jímavý, a to Mini s horama v pozadí, až mě svrbí jazyk říct, že je to focený někde v Kanadě, i když vím, že ne to Evropa =)
    Paráda,

    Michael
    MesHommes.com

    OdpovědětVymazat
  6. Pro auta normálně moc pochopení nemám, ale ta prostředí, která jsi pro ně zvolil, jim opravdu dodávají šmrnc. Klobouk dolů, skvělá práce!

    OdpovědětVymazat
  7. Páni! Tak tohle je nádhera, mezi auty vyrůstám odmala, takže tvoje nadšení naprosto chápu. Fotky jsou bezkonkurenční, jedinečné. Skvěle odvedená práce. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Co je to místo, kde je BMW X5 (asi) na sněhu? Jinak velká paráda! Petr

    OdpovědětVymazat