9. 12. 2016

Lesní aukce

V květnu jsem měl výstavu (už jsem vám o ní říkal...) mých tajných autoportrétů, na které jsem si dal záležet a fotky jsem proto náležitě vytiskl. Jenže od té doby mi leží doma, je mi jich líto, a tak jsem se rozhodl udělat takovou věc - Lesní aukci. Začínalo se na symbolické 1 Kč. Válčit a soupeřit můžete na mém Facebooku - "Martin Faltejsek photography". Aukci ukončím v pondělí 12.12.2016 v 12:00 hodin!

Samozřejmě každý obraz je jen a pouze 1 ks - mnou podepsaný.

- Odkaz na Facebook -
 
Technické parametry obrazů: rozměr 70x50cm, úchytné háčky, pigmentový tisk na archivním bavlněném papíře, SmartX deska 5mm.

Předání: nejlépe Praha & Lanškroun. Eventuálně vše po cestě - Pardubice, Hradec Králové atd. Konec konců, určitě by to šlo i někde úplně jinde, záleží na domluvě.

V první várce jich je celkem 10 ks. Uvidíme, jak se to povede, třeba bude i druhé kolo. Pro ilustraci:


4 komentáře:

  1. Skvělej nápad a výborné fotografie. Kouknul jsem na FB a je to paráda. Co obraz to mrazení po celém těle a s prezentačním stojanem v lese to má taky grády. .-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten třetí tady na stránce (na fb jako druhý) je úchvatný. Asociuje mi to válku. Vidím v tom útěk z tábora (ať už zajatecký nebo pracovní). Což lze dost dobře vzít i jako určitou metaforu na to, když člověk utíká od zajetých rituálů a společensky daných norem přes rozbombardované pole emocí kamsi do neznáme, kde neví, jestli bude nějaký úspěch...
    Opravdu povedené. A k tomu navíc umíš dokonale nafotit i ty obrazy, jako tím, že je nefotíš jen na zdi, ale že jsi je tak hezky nafotil v tom lese. Fakt smekám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....a to mě na focení těchto mých věcí přesně baví, že každý si v tom může konec konců najít něco svého. Děkuju za tenhle komentář, potěšilo mě to moc!!!:)

      Vymazat