6. 5. 2013

The silence in between

Sklíčení, nepochopení, pocity viny a nejistoty. Nadruhou stranu odhodlání, přesvědčení a touha. No, myslím, že nejdůležitější je nepřestávat věřit.

25 komentářů:

  1. Panebože, nejsi nemocný? Nemáš nachlazené ledviny? :-D

    Tedy to byla chvíle zájmu o tvé ledviny a teď k fotce. Bere mi dech, jelikož dokážeš neuvěřitelným způsobem dělat autoportréty, dokonce máš čuch na skvělé lokace. V tvých fotkách jsou ukryty pocity tak hluboké, že je kolikrát nejde pocítit všechny. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i když bylo asi 5°C, já se nezalekl! a přežil jsem, nic mi není :)

      děkuju! toho si vážím, že moje fotky dokážou takhle působit!

      Vymazat
  2. Fakt obdivuji tvoji práci protože to je fakt umění ! dost dobré ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Málokterá fotka ve mně dokáže vyvolat vzpomínky nebo alespoň nějaký pocit, ale tohle... to je úžasné.

    OdpovědětVymazat
  4. Nemuzu si pomoct, tohle je pro me anxieta. Vyplatilo se cekat na nove prace... jsem rada, ze se vracis k autoportretovani...

    OdpovědětVymazat
  5. stále nechápem ako dokážeš vytvoriť tak dokonalé fotky iných a už vôbec nie kao vznikajú tieto autoportréty... je to dokonalé a plné pocitov..wow♥

    OdpovědětVymazat
  6. Obdivuji na tobě jak dokážeš dát vsadit objekt do prostoru. Zároveň..slovo "vsadit" mi tvém případě příjde jako příliš tvrdé..asi neumím vyjádřit tu "poetičnost" tvých fotek.

    Každopádně, klobouk dolů - vlést v mínus pěti do kaluže v lese a ještě to fotit jako autoportrét..nedovedu si to ani představit.

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdy sa neprenesiem cez ten tvoj štýl. Jedinečný, úžasný a táto fotka je toho ďalším dôkazom. Úžasná hodnota.

    OdpovědětVymazat
  8. Vždycky jsem si ráda prohlížela kupu fotek a jedna mě děsně nudila. U tebe nemusí, ty je máš natolik dobré, že na tu jednu se můžu dívat celý den a stále ji obdivovat. Top!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. čožééé? okrem toho, že ta fotka je absolútne skvelá. tak ti chcem povedať že máš môj obrovský obdiv za to, že si sa poskladal do tej vody. jednak kvôli zime, druhá vec, že ja mám paniku z takýchto vecí, že ma tam niečo zje :D takže tlieskam, super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. plánuju focení v další bažině, sakra, teď jsi mě úplně dohnala k myšlenkám, co si asi tak bude ta modelka myslet, až ji tam budu nutit! :D

      Vymazat
  10. Super...a jak už bylo řečeno máš můj obdiv za to, co podstoupíš pro skvělý autoportrét...

    OdpovědětVymazat
  11. Jako bys popsal mě samotnou v té úvodní větě, nicméně člověk opravdu musí mít víru :) Snad ji neztratíš. A dál budeš fotit takovéhle skvostné fotky ~ tohle je něco, co by mě vživote nenapadlo a tolik se v tom ukrývá... ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Z té fotky je mi špatně, ale ne ve špatným smyslu, ale v tom dobrým, že to prostě ve mně vyvolává takové emoce.
    Takovéhle sebeobětování pro fotografii se jen tak nevidí. Já bych se bála, že mě sežerou pijavice, komáři, mravenci a další všemožný breberky, pak že tam uvíznu a utopím se, že nastydnu, že na mě spadne ten strom a nepřežila bych ani pocit, že jsem od něčeho mokrá, špinavá a ulepená. brr, máš můj veliká obdiv. :)
    Jinak kdybych šla do lesa houbařit a uviděla toto, tak by se mi asi ještě dlouho zdály noční můry. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty máš úplně super představivost! to se mi líbí a oceňuji to, rád to čtu! :) přesně takové reakce chci vyvolat v lidech.
      s tím houbařením ... no ono to bylo hned u silnice, takže tam skoro bylo i vidět z auta, a ještě k tomu v zatáčce, díkybohu se nic nestalo :D

      děkuju!

      Vymazat
  13. Tvoje fotky jsou naprostá dokonalost! Je v nich to něco, co prostě umí zachytit jen málokdo. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Úžasně emotivní fotka. A klobouk dolů za to, že je to autoportrét. Občas je taky fotím, takže vím, co je to za námahu. Ani si nechci představovat, jak to v těch 5°C muselo probíhat :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak nad touhle fotkou jsem se zastavila hodinu, když jsem ji viděla na tvém fb!

    OdpovědětVymazat