28. 12. 2014

Michaela + Alex

Přísahám, že humra a královskou krevetu servírovanou na stříbrným podnose v 0:30 hodin jsem jaktěživ nejedl. Velká delikatesa. Víte však, co mě těší nejvíc? Když můžu být součástí živého snu druhých lidí. Za něco takového se dá považovat třeba právě svatba u moře. To je prostě sen.

Představte si pláž v Toskánsku. Bez lidí, protože je říjen a sezóna dávno skončila. Pobřeží je lemovaný velkýma palmama a v ulicích rostou krásný jehličnany pínie, o kterých jste si mysleli, že se vyskytujou jen někde v Africe. Když se otočíte zády k moři, za městem uvidíte obří hory, ve kterých se těží mramor. Počasí je příjemný, třeba tak 20°C. A pak si uvědomíte, že vlastně dneska na takovým místě fotíte svatbu. Srdce vám plesá, mozek produkuje neskutečný množství hormonů štěstí. Milujete svou práci.

Location: Tuscana, Italy

043 italiesvatb02 italiesvatb03 italiesvatb04 italiesvatb05 italiesvatb06 italiesvatb07 italiesvatb08 italiesvatb09 italiesvatb10 italiesvatb11 italiesvatb12 italiesvatb13 italiesvatb14 italiesvatb15 italiesvatb16 italiesvatb17 italiesvatb18 italiesvatb19 italiesvatb20 italiesvatb21 italiesvatb22 italiesvatb23 italiesvatb24 italiesvatb25 italiesvatb26 italiesvatb27 italiesvatb28 italiesvatb29 italiesvatb30 italiesvatb31 italiesvatb32 italiesvatb33

22 komentářů:

  1. nádherné zábery.. :) mať svadbu v takejto lokalite je sen :)

    OdpovědětVymazat
  2. opravdu krásné, málokdo umí zachytit krásu okamžiku jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  3. je asi tak listopad, s fungl novou spolubydlící sedíme v Brně v kavárně a vykládáme si o všem možném..
    ona: "já už jsem si vybrala, kdo mi jednou bude fotit svatbu."
    já: "to já už vím dávno!"
    obě: "Martin Faltejsek"
    a pak obě jen ??? :-O ???
    asi tolik ke všem tvým svatebním fotkám :D tvoje pověst tě předchází a chtějí tě úplně všichni, i ti co svatbu ještě pěkně dlouho plánovat ani nebudou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. popravdě, už mi to řeklo dost vrstevníků, hahaha, no jsem sám zvědavej:))

      Vymazat
  4. No škoda, že já už svatebního fotografa potřebovat nebudu :-) Ale fotky skvělý, Martine!

    OdpovědětVymazat
  5. Nejúžasnější jsou ty momentky s dětmi! :)

    OdpovědětVymazat
  6. cítim radosť a lásku z týchto fotiek, preto dúfam že s mojim do toho niekedy prastime, pretoze aj ja chcem aby si nam fotil svadbu ty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vždy keď vidím svadobné fotky fotené tebou, mám chuť si vytvoriť fiktívnu svadbu, len preto, aby som mohla nejaké také získať! Nádhera ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Keď vidím, čo sa dnes deje za oknom mojej práce (rozumej sneží) a potom sa pozriem na tieto fotografie plné lásky, slnka, optimizmu... Až ma zahrialo pri srdci :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  9. dokonalé ako vždy :) máš super oko a hlavne neskutočný cit, čo v dobrom závidím. nádherné fotky proste <3

    OdpovědětVymazat
  10. Celkom hojne máš tých svadieb.

    OdpovědětVymazat