11. 9. 2011

I am in love with my own sins

Vlastně jsou to takové dva protiklady. Nejdřív jsme fotili na pouti a pak na starém hřbitově. Byly do dva dny. Zase jsem si víc zvykl na divné lidské pohledy. Při focení té pouti jsme byli asi ta nejlepší atrakce, protože na nás koukal úplně každý, hlavně když Eliška ležela uprostřed silnice s tím malým dřevěným koníkem :D Počasí nebylo zrovna nejlepší, protože pak začlo docela dost pršet. Ještě že jsme na to byli dva, a tak mi Radka mohla dělat držiče deštníku (+ taky dělá držiče odrazné desky a hlavně líčí modelku děkuji! :) ). Při focení na hřbitově to taky bylo supr. Není to úplně normální hřbitov. Je to takový starý, který je stranou od toho "nového". Lidé chodili skrz něj na druhou stranu, a když nás viděli, docela se vždycky zhrozili, hlavně teda malé děti.

Model: Ell Kosková
Makeup/Styling: Radka Vacková

A něco navíc...

17 komentářů:

  1. faltus you rock! :--) great job!

    OdpovědětVymazat
  2. Dívčiny mají úžasný make-up. :) Strašení malých dětí stálo za to. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. naprosto perfektní modelka = perfektní fotky!!.) <33

    OdpovědětVymazat
  4. levandule na hrobě? to chci taky!!!

    OdpovědětVymazat
  5. uzasny 'Makeup/Styling'
    aale hlavne záběry))^^bezvadny!

    OdpovědětVymazat
  6. @Jean: taky jsem na to koukal :D zajimavý


    děkuji vám všem :)

    OdpovědětVymazat
  7. I just love it - again! You truly know how to catch the athmosphere :) ssoo great!

    OdpovědětVymazat
  8. ty ze hřbitova jsou hodně křeč .)

    OdpovědětVymazat
  9. Ell je prima modelka, ale to podivný malování mě teda do kolen nedostalo. Chtěli jste fotit gotiku nebo halloween? Na svátek mrtvých je to moc romantický, na gotiku a la Vionna ( http://www.viona-art.com/pages/frameset01/setmenu.html ) to nestačí. Někdy je méně více... V podstatě tě chválím, ale... ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak hlavně něco nového, nic takového jsem nikdy nezkusil. Gotika to být neměla...ani není. Halloween taky ne. Prostě něco jako strašidelně smutná vdova. :D Alespoň, že to vyvolává ohlasy :)

    OdpovědětVymazat