29. 9. 2012

When dog days are over

Máme rádi povídání o posledních bojích jelenů, kterým paroží sahá až do nebes, rozebírání psích myšlenek, hledání jednorožců na obloze, pozorování horkovzdušných balónů v západu podzimního slunce a ještě taky sezení na posedu. Můj 8-mi letý bratránek.
// We love talking about the very last deer fights (of deers with antlers rising up to the sky), ruminating about dog thoughts, searching for unicorn shaped clouds, watching hot-air balloons in autumn sunset and sitting in a high seat. My 8 years old cousin.

16 komentářů:

  1. Pozorování podzimního západu slunce a ještě na posedu - musí být kouzelné! Stejně tak jsou kouzelné fotky,kde hlavní roli hrají děti. :))
    Nádherné fotky,jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  2. Great photos.

    Love,

    www.podezju.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. taky by se mi líbilo mít za bratránka takového skvělého fotografa!

    OdpovědětVymazat
  4. krása!


    http://worldofadel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. krásne, doslova ma uchvátila fotka toho lesa, super!

    OdpovědětVymazat
  6. tá druhá a posledná och...perfetkné!

    OdpovědětVymazat
  7. skvělý fotky! už tě sleduju nějakou dobu, a jsi lepší a lepší!
    zajímalo by mě, jak si se dostal k focení? četl si nějaké knížky třeba? Nebo si prostě jen samouk a zkoušel si to, dokud se to prostě nepovedlo, tak jak si chtěl? :))
    já se "pokouším" fotit už asi rok, není to žádný intenzivní focení, ale když mám čas, ráda si něco zkusím. Mám pár knížek o focení, ale po jejich přečtení z toho teda nejsem vůbec moudrá...
    tak by mě docela zajímal tvoje zkušenosti a začátky! předem díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, děkuji! :) potěší!
      jinak už jsem "prodělal" pár interview, tady jsou nějaká z nich - http://www.worn.cz/umeni-kultura/fotografie/martin-faltejsek-fotografie/ a třeba http://faltusova.blog.idnes.cz/c/204786/V-normalnim-zivote-spolecnost-moc-nevyhledavam.html a ještě http://www.luciesumova.com/2011/12/faltus-photoblog.html . ok, shrnu to, jsem samouk, knížky jsem ani nikdy pořádně nečetl, nebavilo mě to...

      Vymazat
  8. První, předposlední a poslední mi naprosto vyrazily dech!

    OdpovědětVymazat
  9. 3., předposlední a poslední jsou neskutečný!

    OdpovědětVymazat